Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Anonymus23 #28631 üzenetére

    Nagyon szűk az a réteg akinek korrekt PC-je (asztali vagy gamer laptop) ÉS normális konzolja is van otthon és kvázi mindegy melyiken játszik.. a legtöbbeknek ez nem opció.. egy komplett közösséget építettünk a Div2 köré, 3-4-5 klánnal, és 20+ emberrel játszom együtt, mind PC-n.. nem tudnám csak úgy fogni magam és konzolra költözni, még akkor sem ha egyébként vihetném a meglévő accountomat a 6000+ SHD-val meg mindennel amit eddig elértem.. tehát jó ötlet de ez szinte senkinek nem opció..

    Mellesleg, felhasználó oldalról simán nem is fogadom el azt a választ - végképp nem egy Ubifostól ha mondjuk be mernék egyáltalán ezt dobni.. - hogy hát ja sorry a PC bugos, játsszon az úr konzolon azon stabil.. :N :U Nem.. javítsdt ki a játékot, mert az a kiadó dolga, hogy stabil, és amennyire lehet crash és bug mentes legyen.

    A Diabló 3 is rendkívül komplex játék, aztán a kezdeti nehézségek után csak összehozta a Blizzard hogy nem volt crash, szabilak voltak a szerverek és évekig lehetett gond nélkül 100+ great riftezni probléma nélkül..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák