Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Anonymus23 #28857 üzenetére

    Azt még akkor tegyük hozzá a teljesség kedvéért hogy ha hasznája az adott skill-t / itemet és úgy akar növelni proficiency level-t akkor az azért elég lassú, merthogy valahogy a megszerzett xp után adja a szinteket..

    Viszont minél több van rajtad az adott itemből (ahol ez lehetséges..) ott gyorsabban fejlődik. Tehát pl értelmes ember nyilván nem vesz magára 4-nél több striker darabot, meg 3-nál több Providence darabot egy DPS buildben, de proficiency esetén ha felveszel 6 strikert vagy 6 providence-t egyszerre és úgy nyomulsz (mondjuk sok sikert hozzá..) akkor láss csodás gyorsabban megy fel a prof szint.

    Ja és az is tény hogy passzívan is lehet feljeszteni bizonyos dolgokat. Tehát fegyvert, skill-t be lehet tenni úgy, hogy valójában sosem használod, sosem ölsz vele, de ha "nálad van / rajtad van" akkor kapja az xp-t fejlődik, ha használod ha nem. Én pl egy nemtom Ladydeath SMG-t az életben nem hasztálok, de betettem második fegyvernek a Famas mellé. Játszottam 4-5 estét a Famassal és passzívban a LD megkapta a 20-as prof levelt egy idő után.

    Sztem kb mostmár tényleg mindent összeszedtünk ezzel kapcsolatban..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák