Új hozzászólás Aktív témák

  • westlake

    félisten

    Három éve 24 órán belül sikerült elérni a 30. szintet. Meglátjuk, hogy a második rész "legyűréséhez" mennyi idő kell majd. Talán még néhányan emlékeznek, hogy SSD-ért lehetett versenyezni, ki éri el leggyorsabban a lev30/30-at. Aki érzi magában az erőt (és nem fél pusztítani a szervezetét irdatlan mennyiségű Red Bull-lal), annak sok szerencsét! Nem vagyok semmi jónak az elrontója, szóval felajánlok két darab 500 GB-os SSD-t. Egyet a 30/0-ért, egyet pedig a 30/30-ért. Nagy az esélye annak, hogy aki megnyeri a 30/0-ást, az a 30/30-ast is megnyerné, ezért egy ember csak egy SSD-t nyerhet.
    Nagyon remélem, hogy van a játékban played time kijelzés valahol. Ez azért fontos, mivel többen már 12-én játszani fogunk a játékkal, viszont a többség a három napos "hátrány" miatt eleve kiesne. Szóval akik 15-e után kezdenek játszani, valahogy bizonyítaniuk kell(ene), hogy nem egy olyan karakterrel neveznének, amivel valójában már 12-e óta játszanak. No offense, de biztos lenne olyan, aki nem tisztességesen jár el. Holnap kiderül, hogy lehet-e egyértelműen látni, hogy egy adott karakterrel mennyit játszottak. Ennek függvényében még változhatnak a dolgok.

    Amint lehet, klánt is alapítok, ahova bármelyik badass ügynök csatlakozhat. Jelzem, ha már aktív a klán. Legyetek szemfülesek, mert csak 50 hely van minden klánban.

    A fent leírtak a PC-s platformra vonatkoznak.

    Discord szerverünk még mindig tárt karokkal fogad bárkit, aki egy jó társaság tagja szeretne lenni.

    Előre is jó játékot kívánok mindenkinek. ;)

    Sajnos a Destiny 2 "rush" nyereménye nem jutott el a nyerteshez a hibámból, szóval ha valaki esetleg tudja, hogy ki volt az, akkor írjon nekem privátot. Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    Play nice!

Új hozzászólás Aktív témák