Új hozzászólás Aktív témák

  • vitya81

    tag

    Sziasztok!

    Segítségért, tanácsért fordulok hozzátok. Egy barátom a következő (technikai) problémával küzd a játék használata során:

    Gyakran (óránként) összeomlik ("Ó, jajj, összeomlott!"), volt olyan eset, hogy a pc-t csak resettel tudta életre kelteni. Az is előfordult, hogy az összeomlás után (szgép újraindítás nélkül) egész egyszerűen nem is indult el, állandóan az idézett üzenetet dobta a uplay.

    Másik általános probléma a játék kapcsán az állandóan fellépő hanghiba (Discord, TS): szaggatottan, akadozva halljuk a srácot, ő is minket, használhatatlan az ő részéről bármilyen 'hang alapú csevegő program'.

    Eddig amit próbáltunk a javításra: játék, Discord újratelepítése, VGA driver friss, háttérben semmi plusz program (msi ab, HWinfo...) nem fut. Még a Windows 10 reinstall van hátra, amit én javasolni tudok).

    Megjegyzés: más játékok nem fagynak, stabilan működnek, hardver problémát (melegedés) nem tapasztal. Sávszélesség megfelelő, és stabil az internet kapcsolat. Discord, TS tökéletesen használható egészen addig míg a Division nem fut. Utána f.s. Szegény srácot már szétveti az ideg, jó lenne vmi megoldás, tanács, javaslat, tapasztalat. Bármit meghallgatunk. Köszi :R

    Viktor

Új hozzászólás Aktív témák