Új hozzászólás Aktív témák

  • Xeper

    csendes tag

    válasz bitpork #10013 üzenetére

    Nekem 340 körülre jött ki (nem emlékszem pontosan), de nekem csak 4 kék kommandósom van, és valaki itt írta, hogy összejött neki 5 (vannak fix helyek, ahol lehet venni, de amíg nem jön össze mind, a random helyekről is kaphatsz belőlük az eredetileg 3-ra tervezett maximumig). Tehát a kommandó értéke 4-->16 *4, Dandelion miatt 32*4 lesz... A sárkányvadászok 15*3 (nem volt kürtöm), a kötelékes katapultok is Foltest duplázásával 32*2 értékűek. Ez eddig már 239 pont, a sok kémem miatt pedig volt még kártyám, hiába volt ez a 3. kör... Tehát potenciálisan vagy 500 pontot is össze lehet hozni még a kékekkel is, főleg akkor, ha direkt a sok pontra gyúrsz.

    NG+ : a quest tárgyakat és a Gwent kártyáidat fogod elveszteni, tehát ha össze akarod mindet szedni, akkor még NG+ előtt tedd meg (vagy lelkileg készúlj rá, hogy nulláról indulsz megint :) )!
    A mester kovácsok sem lesznek egy darabig elérhetőek (52. szint körüli a quest ugye), tehát talán érdemes lekovácsolni amire vágysz... NG+ -ban mondjuk minden tárgy is erősebb lesz, a witcher szettek legendary előtaggal ellátva újra gyűjthatőek picit magasabb statokkal (kardok érezhetően erősebbek)... tehát ha elvagy a mostani cuccokban, akkor lehet érdemes nem elkovácsolni minden nyersanyagodat. Ez ízlés kérdése :)

Új hozzászólás Aktív témák