Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz genndy #6199 üzenetére

    S ez hogy egyszerű? Mert én is szenvedek, de azért, mert a mellékküldetések 2-3 szinttel magasabbak, mint én (lvl 6). A szörnyek, emberek 3 szinttel magasabbak (lvl 9), mint én. Le tudom verni őket, nem arról van szó, de azért jó párszor megpusztulok. Mindez a 2. nehézségen, tehát nem a legkönnyebb fokozaton, mert azért minimális kihívás kell.

    Mikor Kiera-val a gólemeket kellett megölni, azt hittem tökön szúrom magam, rengetegszer haltam meg. A gargoyle-ról nem is beszélve, ráadásul persze ott kopott el a kardom is.

    Kényszerítve vagyok a fő szál irányába, mert azok adnak a legtöbb XP-t. Közben megjelennek ilyen 25-ös meg 33-as szintet igénylő küldetések és felszerelések, hát kösz.

    Pl. kenyeret, almát, ilyesmit hol lehet venni? Mind elfogyott, csak piáim vannak, de attól meg homályosan látok. Mondjuk ezt az első területen se találtam, pedig még kénytelen vagyok visszajárni a páncél meg az alkímia miatt, mert nem sok mindent fedeztem fel még a másodikon. Az nagy szívatás, hogy nem lehet akárhonnan gyorsutazni, hanem keresni kell egy hülye táblát...

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák