Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz BBéci #2153 üzenetére

    Aki másfél percet nem olvas a témában magától rájön, hogy a drágább jobb lesz.
    Ha más nem addig eljut, hogy az 5000W és nem csak 300W és akkor fel lehet nyitni a szemét, hogy a W az nem számít, de annyiért amennyiért akar venni vehet 300W-osat ami sokkal jobban szól mint az 5000W-os.
    De ha valaki 20k-ért akar venni mert ennyi telik rá, ennyit akar rááldozni, mert nem ez az legfontosabb hobbi számára akkor annak hiába ajánlasz 8-10x ennyibe kerülő rendszert.
    Egyik ismerősömnek ajándékoztam egy 5.1-es szar genius 5050-et, mert vacak tejfölösdobozokat hallgatott. Beállítottam a szobájába, és beraktam neki egy rendes 5.1-es filmet. Klasszisokkal jobb élmény mint egy kis szar műanyagdobozt hallgatni. De ő a büdös életben nem tudna megengedni magának egy 150k-s nagyon belépő szintű rendszert sem, mégis nagyon örül neki, mert élvezi ezt a kis szart. És az emberek 99%-a nem igényes ilyen téren. Ha nem tudsz normálisat ajánlani ne tedd, ha fel akarod nyitni a szemét tedd olyan módon ahogy az utolsó 2 hozzászólást írtad és akkor én leszek a legboldogabb.
    De örülök neki, hogy érzed a különbséget a hozzászólásaid közt mert le tudod írni értelmesen is a gondolataid. Van humorérzékem is, értem én a pezsgőt, de alá ha odaszúrtad volna, hogy 15k-ért Te nem ajánlasz ... akkor nem koptatnám most is itt a billentyűzetet. :)

    Következő hozzászólásom majd akkor lesz ha tudok témába vágót írni, ne vedd bántásnak, nincs semmi bajom veled, csak egyes hozzászólásaid stílusa zavart és leírtam, mivel "ez egy nyílt fórum". :R

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák