Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz VTom #31610 üzenetére

    Szerintem van értelme, mert koncepcionálisan van elszúrva a történet, mivel DZ-n kívül te vagy a nagy AGENT, bent meg bárki lehetsz. Minden véglet.
    Fel lehet gearelődni, de DZ-ben még most is jobb a loot, legalábbis sokkal több magasabb értékekkel rendelkező cucc esik.

    Biztos komoly kérdés volt a fejlesztők részére, hogy hogyan is kellene megoldani ezt a PvP, és szerintem kicsit mellélőttek, hogy a térkép egy bizonyos részén "rá vagy kényszerítve" a PvP-re, mert sokan sokszor csak az áldozat szerepkörében vannak, de akartak PvP-t ebbe a játékba, ami van is, úgy ahogy.

    Ami más a többi CS, COD, BF, MOH, bármelyik főleg PvP játékhoz képest, hogy ott legalább tudod, hogy ki az ellenség és ki nem. Itt sokszor már csak akkor tudod, ha már lelőttek vagy beléd lőttek. Ez a nagy különbség. És aki a fenti játékokon edződött, az úgy megy be, hogy aki mozog az mind ellenség (még az integető Télapó is), és PvP-zni akarnak, sokan meg nem.
    Azért a DZ-ben a sok boss és mob sokkal koncentráltabban van jelen, semmint a DZ-n kívül, és kimentéssel együtt is sokkal hatékonyabb mint a külső rész. Ez a nagyobb hatékonyság van elvéve a kezdő játékosoktól, ez akkor is így van, ha nem szeretjük bevallani.
    Szóval én megértem, ha valakinek nem tetszik, de DZ-ben igazán érvényesülni csapatban lehet (lehetőleg jól összeszokott csapatban) de egyedül is el lehet lenni, de akkor hatványozottan igaz, hogy ne vedd komolyan, nem éri meg agyvérzést kapni pár hülye seggfej miatt, akik pusztán azért lőnek le, mert csak ettől lesz nekik jó, ezek azok főleg, akik megállnak tapsikolni, meg megjegyzéseket fűznek, hogy mekkora noob vagy, meg ilyenek... Még revansot sincs esélyed venni, mert egyedül esélytelen vagy 4 ellen, ha azok nem teljesen kezdők.
    Na ezek a gyökérségek nem hiányoznak.
    Ez olyan mint a tegnapi egyik 4-es manhunt banda. Egy párszor sikerül kiszedniük bennünket (jól bekempelték magukat, és elég komoly gránát eső hullott folyamatosan), és ment a pofázás egyik másiktól, de akkor, amikor megcsaptuk őket, akkor már csak csend volt.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák