Új hozzászólás Aktív témák

  • Lifer092

    senior tag

    válasz foxymaxy #40136 üzenetére

    Hetente egyszer tudod megcsinálni a Time Square, Warrengate Powerplant, Napalm küldetéseket legendás nehézségen. Ezek fixen adnak a sikeres teljesítés után 1 exo ládát. Ezen felül, a négy betörés is ad 1 exo ládát Hősi nehézségen: Falcon Lost, Clear Sky, Dragon's Nest, Lost Signal.

    A kihívás nehézségen teljesített egyéb főküldetés nem ad exo ládát, csak az esetlegesen ott található nevesített boss (Pl. Lexington) DOBHAT exotic itemet. Ha egyszer 1 héten belül már megcsináltad a betöréseket hősi nehézségen, vagy a három küldit legendás nehézségen akkor utána már nem fog újabb exotic ládát adni, ha újrajátszod legendás nehézségen. :)

    Remélem érthetően leírtam... :))
    A csalókról meg annyit, hogy rengeteg van DZ-ben és LS-ben is, sőt ha röhej ha nem, még Survival PvP módban is.... De nem csak ilyenek akik pofátlanul csalnak, elég sok ember sajnos "okosan" csal, ami szinte alig észrevehető, ilyen pl. a Norecoil, AIM (ha jól be van állítva) és társai. Plusz a "God mode" -ról nem is beszélve, amikor egy player kb. 5 másodpercenként overhealbe teszi magát és konkrétan lelőhetetlen. :N

    A szerver laggot sajnos nagyban befolyásolják a csalók is, a speedhack, rpm hack és társai olyan válaszidőkre kényszerítik a szervert ami sok esetben könnyen megboríthatja a stabilitását.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák