Új hozzászólás Aktív témák

  • alibiman

    aktív tag

    válasz bozont #44668 üzenetére

    Ha kicsit visszaolvasol, akkor láthatod, hogy arra reagáltam, hogy egy 60 Hz-es monitornál nem érdemes megpróbálni feljebb vinni az FPSt. Be is idéztem a mondatot, ami szerintem nem stimmelt. Ez volt a főtéma.

    Aztán MELLÉKESEN megjegyeztem, hogy több (fizikai és fiziológiai) ok miatt kételkedem abban, hogy egy 144 Hz-es monitor olyan többletet ad játékélményben, mint amiről a gyártók beszélnek. Megértünk már pár olyan fejlesztést, ahol nagy volt a csinnadratta, meg a felhasználók is esküdöztek, hogy milyen jó, aztán szépen kimúlt, amikor egyértelművé vált, hogy tévút vagy a király meztelen. Múltbéli tapasztalatim alapján, talán jogosan vagyok szkeptikus. Ezzel együtt, veszem majd a fáradtságot, és kipróbálok egy 144 Hz-es monitort, hátha megváltozik a véleményem. Bár ehhez elsősorban jobb játékosnak kéne lennem, hogy értékelni tudjam, ugye. :-)

    Nincs a 24 FPSel semmi gond, ha lenne, Hollywood már rég kicsikarta volna a nagyobb FPSt. Jól ki lett találva ez a rendszer annak idején. Ha neked otthon vibrál, akkor cseréld ki a tévédet! A PCs monitorok meg nem kezelik jól az ilyen filmeket, szóval az nem ér. ;-) A mozikban nagyon brutális cucc gondoskodik arról, hogy senkinek ne fájduljon meg a feje. Nincs is ilyen panasz, soha nem is volt. Szóval ezt hagyjuk, meg amúgy is erősen OFF-os itt.

Új hozzászólás Aktív témák