Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz qukesz #51890 üzenetére

    Én tegnap bementem, de megláttam, ahogy kiírta a szerver, hogy trevor26rus kiiktatta az egyik ügynököt, szép csendben kikerültem még a mobokat is.
    Valamelyik nap találkoztam BSE_CYBORG-al, éppen "segített" lelőni pár rugót, kérdeztem tőle, hogy hanyadik acc, csak röhögött, de mondta, hogy no hack, most már csak tisztán.

    Nagyon kíváncsi leszek a D2-re, hogy mit hoznak össze, de egyre jobban erősödik bennem a feeling, hogy az a PvP messze nem olyan lesz mint a jelenlegi, és nem azért, mert ott esetleg nem vagy csak kevés csaló lesz.
    Régen azért szerettem pl a Cod-ot, mert bár viszonylag hamar le lehetett lőni egymást, de szinte azonnal visszakerült az ember a partiba, ehhez képest, itt ha lelőnek, akkor lehet, hogy 5 perc mire utóléred a másikat, vagy fordított helyzetben meg van, hogy a fél DZ-n keresztül kell kergetni valakit, és még akkor sem biztos, hogy elkapod, mivel ha menekül csak, akkor feltétlen hátrányban van az üldöző a célzott lövés lassítása miatt.

    Viszont lehet jó hír, hogy talán mégis működik a bannolás, 2 nyilvánvaló csalót is akiket jelentettünk, azóta nem láttam online (mármint a tracker szerint, akkor volt az utolsó belépés nekik és nincs további játszott idő).

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák