Új hozzászólás Aktív témák

  • donci7

    csendes tag

    válasz vargalex #16561 üzenetére

    Köszi a gyors reakciókat!

    Nincs újraindulás, ha csak én nem vagyok itt. Csak nem elérhető a samba megosztás, mintha nem is lenne a routeren, a hálózat többi gépe nem látja még a routert sem általában. Van, hogy a router megjelenik ugyan, de a megosztott mappa/ák már nem elérhetőek.
    Általában terhelésnél veszem észre, hogy megszakadt, nyilván, mert akkor használom... De van, hogy kis idő használat nélkül, és amikor újra használnám, akkor már nincs ott a samba... persze az is lehet, hogy a házban valaki nézett valamit azidőben, és volt terhelés a tudtom nélkül, de inkább valószínű, hogy idle mellett is elszáll a samba néha.
    Amúgy elég furcsán csinálja: ha elkezdek nézni egy filmet, az lemegy, de sokszor már közben nem elérhető a samba másik gépről.

    Amúgy a minidlna sem volt elérhető. Viszont ahogy néztem, szépen eszi a memóriát, úgyhogy kikapcsoltam most. Úgyis elég a samba, ha működik :)

    Nem változtattam a te beállításaidon. Pláne a Luci-hoz nem volt okom nyúlni.

    Most egy pár órát ment a cucc, minidlna nélkül, sambat nem nagyon használtam, csak 3-4X megnéztem, hogy él-e még, és így néz ki a helyzet:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák