Új hozzászólás Aktív témák

  • McKalton

    tag

    sziasztok!

    Vargalex, feltettem a routeremre az általad készített fw-t. Tökéletesen felment rá. Viszont észrevettem furcsaságokat. ebben kérem segítségedet.

    Mielőtt frissítettem volna openwrtre:
    A gyári fw-t frissítettem a legújabb tp-link oldaláról letölthető verzióva. Frissítés felment viszont reboot közben megált az explorer oldal sok idő után is no válasz. Áramtalanítás majd újra be ez után már a friss fw fogadott.

    Openwrt telepítés:
    Gondoltam mostmár jöhet a telepítás 1 pendrivot és egy HDD-t is kipróbáltam ment a gyári fw-vel a felismerés ftp elérés lejátszás róluk.
    Feltettem a vargalex féle fw-t. Itt újra előjött a probléma reboot oldalon megállt, vártam majd kihúz bedug és indult a Luci oldala. Mindent simán beállított de mikor elértem a HDD formázáshoz. Ott előjött egy probléma méghozzá az, hogy felismeri a HDD t vagy pendriveot, de hiába nyomok rá a make partitions gombokra nem történik semmi csak felvillannak a led kijelző (USB). Nem tudom elindítani sem a formázást. Ez mitől lehet?
    A két eszköz NTFS rendszerű most ezt lehetne róluk törölni.

    Kérdésem az hogy mi lehet ez vagy mi a megoldás.

    Még egy dolog nem tudom a puttyot elindítani. Beírom az ip-t jelszót telnet load, open és hiba inactive. Miközben pingelni tudom az eszközt. Ez azért is érdekes mert a gyári fw-s routert sem tudtam elérni, sem az openwrt fw-sem.
    Ez mitől lehet?

    Hardwired!

Új hozzászólás Aktív témák