Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    Topikgazda

    Sziasztok!

    Nos, olvasgattam itt a torrenttel, illetve wifivel kapcsolatos hozzászólásokat. Ezért az többször hangoztatott álláspontomat összefoglalva leírnám:

    A transmission letöltés nálam ment rendesen. Ráadásul, mivel a cégnél teszteltem, a céges tűzfal miatt passzív voltam, valamint a teszthez egy pendrive-ot használtam (swap-ra is), aminél egy HDD-vel jobban kellene mennie. Az, hogy az aktuális letöltés mennyi (torrentnél egyébként is ugrándozhat, csak klienstől függ, hogy mennyire mutatja pontosan az aktuálisat) annyira nem mérvadó, ha az átlag így is 1 MB/s volt. Még egyszer mondom, hogy HDD-vel, illetve aktív módban azért több várható (illetve nyilván erősen függ a kapcsolatok számától is). Ami hozzá tartozik a dologhoz, és eddig nem írtam róla, az az, hogy én közben nem nézegetem a terhelést a LuCI-n, mert a transmission által okozott load-ot feleslegesnek tartom megfejelni a luci-bwc (a valós idejű grafikonokhoz adatokat gyűjtő kis daemon) által okozott terheléssel (tud magas load-ot is okozni), illetve a letöltést sem követem folyamatosan sem WebGUI-n, sem Remote GUI-n.

    A WiFi hibákra még most is azt mondom, hogy én inkább kliens oldali problémát (vagy a kliens drivere és az 1043ND WiFi-je közötti inkompatibilitást) sejtek. Ugyanis én rendszeresen használom egy Intel 4965agn-el (igaz, ez 2,4 GHz-en nem tud 40 MHz-et, csak 5 GHz-en, de az ugye az 1043ND-nél nem játszik), illetve 2 ZTE Blade-val, valamint 2 HTC mobillal és a logban egyetlen DMA hiba sem látszik.
    Illetve kollégám 2 db 1043ND-t használ az 1.1.1_beta3-al a megjelenése óta WDS-ben és még nem volt manuális reboot sem. Teljesen stabil a kapcsolat.
    Akinek előjönnek a hibák, próbálta esetleg, hogy ha a kliensen linuxot használ (csupán a driver problémák megerősítésére/megcáfolására) is előjön-e a hiba?

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák