Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Mióta megvan a router (1043), gyári firmwareket használtam, többnyire gond nélkül. Azonban régóta nézegettem a dd-wrt-t, valamint az open-wrt-t, ill. a Vargalex által összeállított példányokat, de eddig valahogy nem váltottam.

    Aztán április végén a telefonomon is romot cseréltem - az viszont nem vált be, ment vissza a backup - mikor a topikot olvastam láttam, hogy említve lett a Gargoyle firmware. Nem hallottam még róla, ezért nézegettem. Szimpatikusnak tűnt, fel is raktam az 1.5.9-et.

    Bevált. Egyszerű, érthető, jól konfigolható. A wifi azóta egyszer nem indult el a routerrel együtt (esténként áramtalanítom a géppel együtt, egy belkin túlfeszvédős elosztó billenőkapcsolójával), de ssh-n belépve reboot nélkül életre kelt, parancssorból. (esténként áramtalanítom a géppel együtt, egy belkin túlfeszvédős elosztó billenőkapcsolójával)

    Igaz, nem használom ki a lehetőségeket, nincs rá se nyomtató, se vinyó kötve, de összességében eddig stabilabbnak tűnik a gyárinál - ami magasabb számú kapcsolatnál dobálta a netet -.

    Szóval köszönet, hogy megemlítettétek :K

Új hozzászólás Aktív témák