Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz pikszel #23732 üzenetére

    Az a legszebb az egészben, hogy úgy vesztünk össze, hogy valójában össze se vesztünk. :D
    Az Iron Maident hagyjuk ki ebből, nem a témában lett felhozva, azt csak úgy a topik általános körforgásának szántam, nem ellenpéldaként az általad linkelt dolgokra, természetesen nem csak ezt hallgatom, mint ahogy nem is akarom senkire ráerőltetni, maximum annyira, mint customer114 az ájjrikimártint.

    Ami a művészetek megítélését illeti, már leírtam, hogy én ezeket az absztrakt, elvont mögöttes jelentéstartalmakat nem tudom értelmezni, kizárólag akkor érdekel, ha vicces és megnevettet, szórakoztat, egyébként nem látom létjogosultságát. Természetesen ízlések és pofonok, tiszteletben tartom, hogy erre is van igény, és ezáltal a kereslet és a kínálat megtalálja egymást mint minden más területen is.
    Lehet, hogy kicsit gépiesen gondolkodom (a fémkapuk is mindig bejeleznek, de nem tudom miért :D ), de nálam valahogy a művészet ott kezdődik, ha valósághűen akarja valaki leutánozni azt, amit le akar utánozni, mint pl ez (nyilván nem kell bemutatnom, honnan van), ezt értékelem, de ha már Picasso is előkerült (mert előhoztam), akkor dögöljek meg, ha értem, hogy ezt melyik óvodás ne tudná ugyanilyen minőségben előadni, következésképpen azt sem értem, miért kell elélvezni, ha valaki bemegy a galériába és meglátja. Szóljon nekem, csinálok jobbat, annak 3 szeme lesz és 2 színnel többet fogok használni, a logika alapján pár millával többe is kell, hogy kerüljön majd a kép.

    De beszélhetünk a szobrászatról is, élethű szobrokat mindenki látott már gondolom, de egyem a kreativitását annak a művésznek, aki ezért pénzt és hírnevet kapott. Ugyanez a helyzet, szóljanak nekem, én betonból megcsinálom, az évszámot courier new betűtípussal faragom bele, kérem a hírnevet és a megélhetést, ami ebből adódik hosszútávon.

    Biztos vagyok benne, hogy velem van a baj, de egyszerűen képtelen vagyok erre a hullámhosszra ráállni. :R

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák