Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz EmberXY #31419 üzenetére

    Én beszéltem vele, sajátos elképzelési vannak, (vadász helikopterek gépágyúiból a termás magpt szétlőni) a legfontosabb, hogy az a bunker aminek az ajtaja 3M vastagacél (és semmi sem tudja mozgatni) egyszer bezáródjon. Hiába jártam a bunkerbe (mi amúgy 30 ezer liter vízbűl veszi ki a zokiszigént) nem mertem volna ott maradni.
    Az öreg mondta h kell neki egy fém tábla ezt csináltassuk meg "magyar igazság és élet pártja" meg rakjuk arrébb a kerti budiját, amit később a napló stábja rakott arrébb. Árpádunk minimum is bogaras (elmebeteg!) a fejjel lefelé piraisaival, ás a 2010 előtti atomháborújával, amihez a "vasalás témája" vagyis a sok vasúti sin segít neki, de mivel a bunkernek nincs ajtaja mindegyis ...
    Mert a buker és az ajtaja, két külön entitáns.... egymástól sok méterre és egy 9kg-os ajtó sarkokat nem tartalmazó ajtónál, ez szerintem probléma... SZERINTEM.
    A mit fog enni? "majd kiderül" kérdésből tudom h a sok szemét ami a bunkerben van, nem az élelmiszer volt. (nincs kaja ott se konzerv se más, csak szemét)
    Azon gondolkodtam h igény esetén saját képeket is keresek elő, mi van ott ...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák