Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz RandomName #31710 üzenetére

    És ez még a jobb gyakorlat. Dolgoztam abban a Tescoban, és emlékszem mikor ládaszámra vittük a szőlőt, barackot, narancsot a tömörítőbe, de sajnos rúd számra kellett kidobáljak parizert és szalámit is :( pedig akármelyiket kóstoltam (néha megkóstoltam) mind teljesen hibátlan volt.

    De egyszer emlékszem, hogy összekoccant a halas teherautó meg egy gyümölcsös kamion hátulról egyik a másiknak tolatott. A halas kocsiból ki az összes víz meg vagy 1000db hal szanaszét az udvaron, a kamionról meg leesett egy raklapnyi citrom (még egy hét múlva is felbukkant itt-ott 1-1db az udvaron), ami szanaszét gurult az udvaron. Erre jön az OV (osztályvezető) meglátta mi van, és közölte, hogy jó, akkor ezt az egészet most én takarítsem el (egyedül). Fél délelőtt és délután a halakat meg a citromokat szedtem, a víz persze frankón lefagyott (a kezemmel együtt) (december volt) és koripályává változtatta az udvart.
    Emlékszem, pont másnap kerültem a halosztályra, ami a teljes tescos pályafutásom legjobb időszaka volt. És nem reggel 6-ra hanem reggel 8-ra kellett járnom (ez eléggé sokat segített a hangulatomon) ugyanakkor sokszor még hamarabb is végeztem mint az átvéten, a pénz meg ugyanannyi volt. Komoly visszalépés is volt, mikor visszakerültem, az áruátvételre, az volt az a pillanat amikor felsejlett bennem, hogy ideje lenne búcsút intenem a Tesconak...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák