Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz KROK640 #32196 üzenetére

    1-4: ezek az érvek szerintem demagógok egy cseppet. Felmelegszik a bolygó? Azokat a VGA-kat ugyanúgy felhasználná más más célból, és az áramot is, mellesleg inkább élek egy ilyen coinbánya közelében, mint egy cigányputri mellett, ahol semmilyen technika nem zavar be a bolygó életébe, a felhalmozott pár tonna szeméten kívül, oh, wait... :DDD
    Energia árnövekedés? Szerintem nálunk ez se zavar be, nem hiszem, hogy Pakson rágnák a körmüket emiatt. Ha van kiépített elektromos hálózatod, akkor ahhoz az MVM áramot is fog adni, annyit, amennyit akarsz, ettől én nem félek.
    A piacgazdaságot én nem ilyen értelemben értettem, hanem ahogy leírtam, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Ilyen alapon bele lehetne kötni bármibe, a dohányosokba, az alkoholistákba, de gyakorlatilag bárkibe, aki akár csak egy fillért is nem hatékonyan költ el.

    Itt ugorjunk pár oldalt... :D
    "Egyrészt nyilván arra épít, hogy valaki átveri a másikat. Hiszen olyan nincs, hogy mindenki olcsón veszi és drágán adja el."
    Ez is bármire igaz, aminek árfolyama van, önmagában ez még nem azonosítja a kriptovalutát, de jellemzi, az biztos. A gond inkább az, hogy nem lehet követni azt, hogy te kinek adsz vagy kitől veszel, és ezért mit kapsz cserébe. Ha hagyományos pénz tulajdonságokkal rendelkezne, akkor talán jobb lenne a megítélése.
    Azt sem értem, hogy mondjuk a google miért nem csapott már le rá, és mondjuk az első pár hónapban kiszarta volna azt a 21 millió bitcoint, szerintem meglenne rá a kapacitás...

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák