Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz EmberXY #36549 üzenetére

    Akkor itt - mint sokan - fogalomzavarban vagy. A LAG ugyanis játék közbeni csúszást jelenti, hálózati probléma nélkül. Ha szaggat vagy tearingel, akkor a gyenge CPU vagy VGA miatt framedrop tapasztalható, ha pedig a kevés memria miatt akad meg (pl nyílt világú játékoknál ha gyorsan mész A-ból B-be) az pedig simán drop.
    Ha pedig a Gimp vagy bármi más lassan tölt be, azt simán csak lassúságnak nevezik :D

    Egyébként megértelek, én is úúútálok várni. Na most azt gondold el, hogy a Far Cry 6 attól kezdve h rákattintok az ikonra, addig h bent állok a pályán 5 perc alatt tölt be. Szó szerint 5 perc. 32GB RAM és 1TB-os M2-es SSD mellett. Tiszta Commodore feeling, és agyfhaszt kapok tőle, emiatt rikán is játszok vele.
    Hasonlóan időhúzó, de 2,5 perc alatt bent van az AC Syndicate, ott is a rengeteg lassító logo, képkiírás stb. közben meg komótosan töltöget. Meg akkor is töltöget mikor nem lenne indokolt, van vagy 20GB szabad RAMom, de nem töltene előre... A kieg pakkjára épp emiatt nem tudom magamat rávenni, pedig jó játék amúgy.

    Nálam a chrome általában 10-12 tabbal megy, meg pár másik program mellé, sokszor a War Thunder is csak lealatabolva, nem egyszer ráindítottam már másik játékot, a gép bírja :)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák