Új hozzászólás Aktív témák

  • EmberXY

    addikt

    válasz KROK640 #38505 üzenetére

    "Pedig nem utasítottam volna el azt a kis extra jutalmat. És szerintem 20 Dezsőért te is tudtál volna várni 10-20 percet "

    Az vigasztaljon, hogy elvileg ( [link] ) csak akkor adják a jutalmat, ha a meghívott pénzt is rak a számlára, namármost egyelőre én még nem raktam, sőt, egyelőre nem is tervezek, még kipuhatolom, hogy mi merre.
    Sőt, fizikai kártyát is rendelni kell hozzá, amit viszont egyáltalán nem tervezek(lehetséges postaköltséget írnak hozzá). Ha a virtuálissal is el lehet lenni, én bőven el is vagyok vele, úgyis csak netes vásárláshoz fogom használni, minden másra ott a Masterc... akarom mondani a K&H... Szóval lehet, hogy egyébként sem lett volna a bónuszból semmi.
    Most pl jó messzire elraktam még a telót is, mert beverek még 2 üveg bort, úgy meg nem szeretnék bankszámlák közelébe kerülni. :D

    De amúgy még a K&H-tól se kaptam meg a beígért 40 ezret a számlanyitásért, meg a +10-et, mert oda is meghívott valaki... Szóval egyelőre még az is bukóban van ebből a szempontból. Bankokban valahogy soha nem bíztam.

    [ Szerkesztve ]

    Up the Irons!

Új hozzászólás Aktív témák