Új hozzászólás Aktív témák

  • Thusor

    őstag

    válasz Gretel #16469 üzenetére

    7x06. rész spoiler

    Ahogy előttem mások is írták már, biztos hogy azért is kellett meghalnia Dany egyik sárkányának, hogy ezzel helyébe léphessen egy gyermek. És nagy valószínűséggel Jon lesz az apa. Targaryen családban amúgy is volt már ilyen hogy rokonokkal kötöttek házasságot, ezzel fenntartva a tökéletes vérvonalat.

    A másik, ami az Éjkirály várakozását illeti. Valószínűleg mivel mágia hozta őt is létre, lehetséges látja a jövőt. Tudta, hogy Jonék megmentésére jön Dany 3 sárkánnyal amiből 1-2-őt bezsbel magának. Így nem véletlen, hogy fel volt készülve dárdákkal, láncokkal amikkel kihúzták.

    Engem inkább az a kérdéskör izgat, hogy hogyan fogják legyűrni az Éjkirályt, Másokat és a Tábornokokat. Hiszen az Éjkirály simán feltámasztja a holtakat. Egy csatamezőn elég sok hulla van, akik azonnal az ő oldalukra állnak. Egyetlen egy esélyt látok, ha a csata közben egy nagy harcos (akár Jon) kiiktatja az Éjkirályt. Hiszen akkor az összes Más, Tábornokok elporladnak, mivel ő hozta őket létre. Erre ment ki ez a 6. rész is, hogy ha az Éjkirályt legyőzik, mindet legyőzik. Már csak az a kérdés, hogyan tesz Jon olyan erőre, vagy lehetőségre szert, hogy legyőzhesse az Éjkirályt. Mint láttuk Dany sárkányai nem sokat érnek az Éjkirály ellen.

    AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

Új hozzászólás Aktív témák