Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz lionhearted #16797 üzenetére

    Egyetlen dolgot kell belátni, Ubuntu nélkül nincs Mint. :F :C :(

    Nem szivesen teszem, de ki kell, hogy javítsam fenti mondatodat, mert úgy fest, hogy nagy tévedést osztanál itt meg! Van MINT Ubuntu nélkül, legfeljebb nem tudsz róla, bár ezt nem hiszem. Debian alapú az LMDE, akár az Ubuntu.

    Több tárgyi tévedésedre most nem világítanék rá "tenyérbemászó" stílusommal, elég keményen osztod tudásod itt, becsúszik ez- az nagyszámok törvénye alapján. Ma reggel nézegettem egy linkelt cikket és alul ajánlottak egy neked valót.

    5 Things Linux Mint 16 Does Better Than Ubuntu 13.10

    Olvastam itt a vitát, nem szivesen szálnék be, ha már ki lettem utálva, de most Chakráról írok, elhajtva MINT- esként lettem. Igazából nem értem a hisztidet velem kapcsolatban, feltettem Ubuntut, hogy segítsek valakinek és problémákat tapasztaltam, gondoltam itt megfelelő topicban kérdezek ezekkel kapcsolatban. Az, hogy levontam bizonyos konklúziókat, amik tényeken alapulnak, de fáj az Ubuntusoknak. :F Jobban örültem volna ha marad értelmi alapú a további társalgás, de érvek híján érzelmi alapokra került. Szakmai jellegű topicokban ez nem igazán viszi előre a tudás birtokba vételét, de elfogadom.

    (#16803) bob.zxr
    Google+ az igazán mérvadó. :)
    Egyébként többen ismerik és használják az Ubuntut, ez tény. Pár emberrel beszéltem erről, szondta, nem ismer mást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák