Aktív témák

  • essexboy

    HARDVERAPRÓD

    Parci, szerintem az összefoglaló hsz-ben lehetne berakni olyan dolgokat amit már korábban leszögeztél, hogy ne legyen felesleges hsz rengeteg. pl:

    - nem lesz visszarakva a régi, és kifejezetten kértem, hogy kerülje mindenki a hangulatkeltést. előre szólok, hogy moderálni is fogom, ha pár tag itt elkezdi felhergelni magát és egyre nagyobb vehemenciával anyázik!

    - nem vásárolták ki (a hardveraprót), és nem változik a többi (HA,MA...). eddig sem úgy nézett azért ki, mint a ph, de most picit távolabb került, ja. ami nem is baj, ez egy szolgáltatás, az meg egy hírportál.

    - napi 5 up ingyenes. ez 2-3 hirdetésnél ugyanaz, mint eddig (illetve nem teljesen, mert lehet egy hirdetést is 5-ször upolni, ennyivel több). akinek 10 hirdetése van, az bizony nem tud mindent ész nélkül upolni. szerintünk ugyanis 10 hirdetés nem tipikus, nem alkalmi hirdetéses tempó, hanem nepperkedés. mindegy, hogy üzletszerűen vagy egyszerűen csak egy csencselős emberről van szó, de az. nem volna jó irány, ha ezt az 5-ös limitet felemelnénk 10-15-re, mert ezzel azoknak kedveznénk, akik seftelnek ezerrel.

    - a régi pirosokat a régi rendszer sem kezelte. itt most új szempontok szerint egy másik rendszerben mennek majd az új pirosak-feketék, így átemelés helyett az lesz, ami eddig is: be lehet linkelni. nem vettünk el semmit senkitől, csak lett egy plusz opció.

    - egy füst alatt megkérek mindenkit, hogy ne ismételgesse a véleményét, akár pozitív, akár negatív. az nem visz előre. van 4-5 ember, akinek nagyon nem tetszik. oké, értettük. nem szeretnék a napokban még tízszer találkozni azzal, hogy nagyon nem tetszik nekik, mert elsőre is átjött.

    - igazán nem mondhatja senki, hogy ne adnánk terepet a véleményeknek, és hogy telibeszarnánk őket. annyi jogunk nyilván van, hogy arculatot váltsunk egy oldalon, azzal tehát, aki azért tombol, mert nem maradt a régi vagy nem kérdeztük meg erről, nem tudunk mit kezdeni. de a visszajelzéseket igenis figyelembevesszük. elég élénken emlékszem még rá, amikor az első átállás utáni közel 3-4 ezer kommentet nyálaztam át egyenként (!), hogy kiírjam, mik a fejlesztendő dolgok. most ugyanezt csináljuk az új topikoknál. ezért is fáj a sok off, anyázás, vélemény mantrázása, mert csak zaj a hasznos visszajelzések között, és úgy sem tudunk mit kezdeni vele.

    de köszi a biztató szavakat! :B

    Parci To-Do listája (de nem most, hanem legalább egy hónap múlva, bugvadászat után):

    - hirdetések kiemelése, bank kártyás illetve sms-es befizetéssel
    - a designt csiszolni fogjuk, tehát lesz majd értelme erről diskurálni, de nem most, hanem legalább egy hónap múlva. most más fontosabb, ráadásul addig belakják az emberek és több releváns tapasztalat lesz. (minimálra lesz véve, a színek kontrasztosabbak lesznek, a sok box-a-boxban kerekítés kipucolva. technósabb lesz picit. de nem most, pár hónap múlva, addig a többi, fontosabb dolog van a listán.)
    - meg a bal hasábból is az adok-veszek topikok - rajta leszünk majd ezeken
    - Keresési feltételek mentési lehetőségét tervezitek megvalósítani?
    - mobil változat
    - jelzési rendszert meg mindent
    - látni a PH-s felületen a saját apróhirdetésemet az "Itt szóltam hozzá" alatt.

    [ Szerkesztve ]

    essexboy

Aktív témák