Aktív témák

  • essexboy

    HARDVERAPRÓD

    válasz LonGleY #2924 üzenetére

    "1. Ha lejár egy hirdetés, akkor automatikusan archiválásra kerül?"

    1. Igen, mivel ezért vezettük be, mert a régi oldalon a hirdetések harmada már nem volt aktuális.

    "2. A jegelt miért jár le? Én azért tartom ott őket, hogyha kell, újraindítom őket, de nem kívánok hosszabbítással foglalkozni... Archívumba meg nem akarom őket pakolni, mert onnan nem tudom kirángatni őket.
    2.+ Ráadásul nem is tudok jegelt állapotból hosszabbítani... ez most komoly?"

    2. Ugyancsak ismételném az előző jelentésemet: azért, mert az emberek kiírták hogy jegelt és még fél év múlva is az volt, ahelyett hogy érvénytelenítették volna... Az archívba is be tudod rakni a hirdetésedet, ugyanúgy a hirdetés érvényességi ideje alatt visszarakható akár aktívba, akár jegeltbe.
    2.+ Jelenleg csak aktív állapotból lehet hosszabbítani, illetve archív állapotból a hirdetés érvényességének lejáratától számított két hétig még egyszer tudod hosszabbítani. Jegeltet miért hosszabbítanál egyébként? Mi az az élethelyzet ami indokolná ezt?

    "3. Ha szeretnék archivált hirdetésből információt törölni, azt hogyan tehetem meg?"

    3. Amennyiben az apróhirdetés az érvényességét kevesebb mint két hete vesztette el, akkor a hirdetés hosszabbításával megjelenik a hirdetés szerkesztése menüpont.

    "4. Van lehetőség az archivált hirdetések végleges törlésére? Nem vagyok kíváncsi az évekkel ezelőtti cuccaimra, és az általuk lefoglalt címre, másnak meg különben sincs joga megtekinteni ezeket, ha nem szeretném."

    4, Van, amennyiben megkéred az egyik HARDVERAPRÓDOT / MODERÁTORT és van is arra kapacitása, hogy ezeket meg tudja csinálni. A címek ugyanúgy lefoglaltak lesznek, ezáltal nem tudod azokat felszabadítani. Az archivált hirdetések a keresőből kikerülnek és bármilyen keresés szempontjából nem láthatóak. (Természetesen a keresők betárazzák, de ezek kihullanak egy idő után)

    "Jelenleg úgy oldom meg, hogy ne maradjon semmi ezekben, hogy archiválás előtt a leírást és a címet kicserélem egy darab pontra, a képet pedig törlöm. Ez amúgy ultragáz..."

    Ahogy mondtam az előbb, ha jelented és megkéred az intézkedő HARDVERAPRÓDOT / MODERÁTORT akkor törlik neked a hirdetésed, így nem kell neked úgymond "manuálisan" kitörölni a tartalmát.

    [ Szerkesztve ]

    essexboy

Aktív témák