Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    Bocsi, de nem olvastam végig ezt a sok hozzászólást, így ha a javaslataimat már valaki javasolta régebben, akkor kérlek szóljatok :)

    Először is nem lehetne, hogy nem csak a hardverapó, hanem a prohardver és az egész lapcsalád https-ben fusson? Mert engem kicsit zavar ez a "nyíltság" de most konkrétan nem írnám le hogy miért, mert végén még ötletet adok valakinek.

    Viszont amiért konkrétan jöttem, az az, hogy nem lehetne kötelezővé tenni, hogy legalább egy saját készítésű kép szerepeljen a hirdetéseknél az adott dologról?
    Mert roppant idegesítő tud lenni, mikor találok valamit és nincs róla kép (nyilván az állapota és hogy ténylegesen a leírtak szerint vant, mert goog-en a hülye is tud már képet keresni szinte mindenről), de az még idegesítőbb, hogy ott írja az eladó a hirdetés leírásában, hogy "képet csak privátba, vagy csak e-mail-be küldök". Na igen, de ha olyan állapotba van az adott termék, hogy igazából nem is érdemes írni, viszont ez csak írás után derül ki akkor felesleges az egész, meg magyarázhatok a legtöbb esetben, hogy bocsi, ez mégse kell mert .....
    Meg ugye a legtöbb átverés is pont emiatt van, mert vagy nem tesznek ki képet, vagy nem konkrétan arról a dologról készült képet raknak ki (legrosszabb a Google-s kép), később meg írják, hogy küldök, csak a pénz jöjjön meg stb...

    Igazából csak ennyit szerettem volna, tovább nem is ragoznám. Gondolom ehhez kellene egy ellenőrző rendszer is, illetve a moderátoroknak lehet több munkájuk lenne, hogy végignézzék a hirdetéseket stb. de szerintem érdemes lenne bevezetni, persze az illetékesek eldöntik, ők tudják, hogy mit lehet, illetve mit tudnak megtenni.

Aktív témák