Új hozzászólás Aktív témák

  • jfcvfc

    tag

    Üdv Mindenkinek!
    2 db Ulefon Powert nyúzunk már a családban. Még tavaly rendeltem telefonakksifaló lányomnak egyet. Egyszerűen minden telefont tönkretett. Annyit telefonozik (gondolom a tinilányos apukáknak nem kell ecsetelnem) hogy bármilyen telefont lemerített délutánra. Aztán jött a töltőn lógó telefonozás. Töltő tönkretéve usb kitörve stb stb. Elhatároztam kap egy ilyen telcsit lesz ami lesz. Nem volt rossz döntés.. egy napot így tud telefonozni. Este töltés. :D
    A másik egy kis kaland útján jött. Én Doogee F5 telefont vettem. Nagyon tetszett teljesen jó kis telcsi. Feleségem még mindíg abból nyúz egy példányt. De az enyém alaplap hibás lett valószínűleg ezért a kijelzőm bekakált. Akkor kis nyűglődés után tinydealről rendeltem egy másik F5-öt eu-s raktárból. Egy hónapot vártam de csak nem jött. Közben lányom büntetése miatt használtam a Powert 2 hétig. Megtetszett a Power közben és mivel az F5 nem jött - a pénzt visszakaptam- rendeltem egy Powert. Így 2 darabot nyomkodunk.
    Tapasztalat:Akku nagyon jó. Sokat ülök autóban megy a waze sokat telefonálok netezek. Simán bírja. Lányomnak is kibírja estig szerintem ez a legnagyobb dícséret!
    Gyors a telefon igaz a már elített kamera nem a legjobb de arra van egy jó fényképezőnk.
    Nekem az újjlenyomat olvasóm 10/9 minimum felismer. A szilikon tokot én egy alis kemény műanyagra cseréltem.
    Mind a kettőt 6-os androiddal kaptuk. A lányomé nincs piszkálva az enyém ma lett rootolva.
    Hiba: Nekem se megy rá az üveg rendesen amiről már itt uis írtak körbe egy mm-es levegős marad. Az újjlenyomat olvasó nálam is néha próbál magától működni. Az is volt már téma itt.
    Ami még nyűgös volt és valaki most is mondta hogy a gps össze-vissza működött. Vitt a házakon keresztül nem maradt úton nehezen navigált. Újratelepítés után is úgy maradt. Én azt vettem észre hogy az infra program levétele után teljesen helyreállt a gps. De ezt még tesztelni fogom.Azt hiszem egyenlőre ennyi így is elég hosszú voltam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák