Új hozzászólás Aktív témák

  • cadj92

    csendes tag

    Már akartam egy ideje írni egy "ápdét" hozzászólást Power ügyben, de most teljesen aktuális a témához. :)

    Szoftver téren jól tartja magát a teló, tavasz óta Cherry ROM van rajta 2017.01.05-ös security patch, ha jól tudom nincs is újabb Ulefone téren sem.
    Akku idő talán jobb lett váltás után egy kicsit, ritkábban melegszik, illetve nekem az Ulefone féle v2 6.0-án voltak gondjaim a értesítésekkel is, szóval mindenképp ez a nyerő.

    Hardver téren viszont már nem ennyire fényes a dolog:
    Kb. 2 hónapja elkezdett a képernyő szélén megjelenni egy világos csík. Egy ideig nem terjedt, utána viszont minden nap terjedt egy kicsit, mostanra majdnem körbeért.
    Úgy rémlik, hogy már volt ez a hiba téma a topicban, úgyhogy túlságosan nem részletezném. Elég csúnya...
    Az akku idő is elkezdett romlani, intenzív használattal egy nap alatt le lehet már meríteni. Talán kicsit púposodni is kezdett a hátlap, bár lehet tényleg csak a hátlap a hő miatt, nem az akku dagad.

    Szóval használható még a telefon, de egyrészt nem túl szép, másrészt az akku miatt úgy számolom, hogy kb. 3-5 hónapja van hátra, mire már használhatatlan lesz, így elkezdtem utód után nézni.

    Nézelődtem, de én is a Redmi Note 4 Global-nál "ragadtam le". Igaz, hogy csak 4100-as az akku, de a processzora jóval kevesebbet fogyaszt, mint a mi MTK processzorunk, így nem igazán lenne visszalépés e téren. Minden más téren előrelépés lenne.
    Nagyon aktív XDA-n a community, van rá mindenféle ROM, már 8-as androidost is foltozgatják. (De először kipróbálnám a MIUI-t, kíváncsi vagyok rá.)
    Itt a PH-is fórumon is olyan aktív témája van, hogy nehéz is folyamatosan olvasgatni, az egyik legaktívabb a kategóriában.
    Power ügyben ez is szomorú, hogy idén nagyon hirtelen kihalt az XDA-n a topicja. :/
    De legalább itt maradt az élet. :)

    Összességében kicsit csalódott vagyok, hogy ilyen hirtelen "hanyatlani" tud a telefon és akkor én még meg is úsztam az olyan hibákat, amitől azonnal használhatatlan lesz a telefon (kopp-kopp).

    Ki tudja, lehet idővel jobban odafigyel majd a minőségre Ulefone, egyelőre egy "Power 2 vs Redmi Note 4" összevetésben a hátrányoknál szerepel nálam az Ulefone márka.

Új hozzászólás Aktív témák