Új hozzászólás Aktív témák

  • galocza

    aktív tag

    válasz Szabi_82 #1670 üzenetére

    halihó,
    mind2 nagyon dícsért darab - volt 2-3 éve, asszem mind2 2015-ös. ha ekkora nagyságrendet hajlandó vagy kipengetni, úgy érzem, a pénzedért kaphatsz jobbat. de kicsit róluk: emlékeim szerint momentumnak jobban dícsérték hangját, pxc550-nek anc-jét. ja, van olyan is hogy hd 1, még drágábbért... hm, rtings, megkeresem, ott vannak mérések is.
    rtings tábla
    tudsz szűrni, pl wireless, noise canceling, s összevetheted sok konkurrens termékkel őket...
    fülpárnát tudsz venni (én is vettem az rs 160-hoz). ha választani kellene, én valószínűleg a momentumot tenném magamévá masszivitása és hangja miatt, anc-ért egyiket se venném.

    de elgondolkodnék:
    -sennheiser hd 4.50 olcsó, nincs aptx ll
    -sennheiser hd 4.40 nincs anc, még olcsóbb, nincs aptx ll
    -akg k 845 bt nincs anc, semleges hangzás, jó izoláció
    -bowers&willkins px, közepes anc (de szippantja az agyat), dícsért hang, nincs aptx-ll (mégsem tapasztaltam késést!), van usb-c csatoló madzagos működéshez, ha a telefonod támogatja esetleg
    -b&o beoplay h9 dícsért hang, anc, aptx ll
    -sony wh 1000xm2 egyik legjobb anc, jó hang (ha játszol kicsit az app-pal), vicces kezelés, de nyekeghetnek a műanyagok + megmagyarázhatatlan féloldali sustorgás lehet, nincs aptx ll
    -bose qc35 másik legjobb anc, még sima aptx sincs, mások által kritizált, szerintem teljesen vállalható hang, nincs aptx ll, mégsem késik nálam (pedig elvileg illene)
    -és személyes kedvencem, a definitive technology symphony 1, én ezt használom, csak ha lemerült, jön a 2x drágább bose. de neked nem tudom ajánlani, mert nem összecsukogatható és bumszli, úgyhogy hagyjuk 8)

    sonyval (2 példánnyal), deftech-kel, bose-zal (qc25-tel is), px-szel és a denonnal próbálkoztam. (ha visszatekersz a topikban, írogattam élménybeszámolókat.)

    sokat javallották itt a jbl típusait is, de azokról nem nagyon olvastam és kezemben sem voltak.

    azért pár szót írhatnál prioritásokról: hang? akkuidő? anc? összecsukhatóság? nfc? csak zene (különben bejön a lag kérdésköre...)?

Új hozzászólás Aktív témák