Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarabeus

    tag

    válasz #21346560 #3808 üzenetére

    Szia! Végülis megtartottad a fejest? Én főleg basszus orientált zenét hallgatok, ezért nagyon szemezek ezzel a fejessel, csak a legolcsóbb ára is 45 ezer ft, amit meg sokallok egy fejhallgatóért. Volt akció Ipon-on, 33kért adták volna de természetesen a nagykerből nem tudták beszerezni... :)

    Az lenne a kérdésem, hogy mennyire hangos a maximum hangereje? Akár telefonról meghajtva, akár laptopról. Ugyanis én beleugrottam hasonlóan a2d2 kollégával egy német amazonról rendelt kínai csodába: Taotronics Soundsurge 85 [link] Azért nem a Boltune, mert én is eltántorodtam a 600g súlytól (ami akkor valójában fele annyi) illetve nincs a Boltuneban aptx ebben pedig van.

    20 ezer forintban állt meg szállítással együtt, és hát a videó reviewek alapján többet vártam... Egyszerűen nincs az az átütő ereje, (főleg hangerőt keveslem) amit egy fejestől elvártam volna (könnyen, lehet, hogy akkor ez nem a 20ks budget ANC kategória..) Na meg a basszus sem az igazi, sőt, mondhatni feltolva is semmilyen számomra, mivel ez nem basszus orientált fejes, mint pl. a Boltune.
    Ennyit tud az ezer forintos alis Plextone M41 agybadugós füllhallgatóm.

    Még jó, hogy Amazonon a DHL ingyen visszaviszi 1 hónapig, tehát minden bizonnyal visszaküldöm mert nem jelent minőségi ugrást nekem ez a kis fejes.

    A Sony WH-XB900N fejest kilehet próbálni a magyarországi MediaMarktokban? Most már mindenképp tennék egy próbát mielőtt rendelek egy másikat, hogy olyan-e amire számítok. Aztán, most ott éppen a legolcsóbb, 45 ezer ft, lehet bevállalom (bár az nekem sok kicsit.. :( )

    Oneplus One --> Samsung S7 Edge --> Oneplus 7 Pro 8/256 --> Samsung S22 Ultra 12/256 --> Oneplus 11 16/256 // "Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 2x 1000 ft kedvezményért!

Új hozzászólás Aktív témák