Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarabeus

    tag

    Na srácok, voltam MM túrán.. és háát. 1 órán át próbálgattam a Sony WH-XB900N-t, appot leszedtem, bekalibráltam saját ízlésem szerint és egyszerűen nem... halk, és továbbra sincs átütő erő. Sennheiser HD 3.50 egyenesen siralmasan teljesített az én zenéimnél. A 100 ezres wh1000xm3-nél mintha kezdődött volna valami történés, de az már mégiscsak 6 számjegy. Ez a túra arra volt jó, hogy rájöjjek arra, hogy az én zenei ízlésemhez egyátalán nem a fejhallgató való, hanem az agybadugós fülhallgató. Az képes 'búgni' úgy ahogy én szeretem hallgatni a basszus orientált zenét. A vezeték nélküli fajtában még a Meizu EP-51 korszakban ragadtam le, az az én célomra még ezeknél a Sony fejeseknél is jobb. Szóval át is baktatok majd abba a topikba, ha aktuális lesz.
    Vagy marad a már általam említett 1000 forintos alis agybadugós ami tökéletesen kiszolgál, egyedül a vezeték az ami zavar és útközben sétálva nem a legideálisabb, ezért gondoltam, hogy áttérek vezetéknélküli fejhallgatóra, csak hát nem jött össze.. :U

    [ Szerkesztve ]

    Oneplus One --> Samsung S7 Edge --> Oneplus 7 Pro 8/256 --> Samsung S22 Ultra 12/256 --> Oneplus 11 16/256 // "Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 2x 1000 ft kedvezményért!

Új hozzászólás Aktív témák