Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Sweet Lou 6 #1590 üzenetére

    Hát, köszi, bár ez egy kicsit későn jött, korábban már beleszaladtam ebbe (#1577) , hogy másik gépen nullázza magát a "'portable" vivaldi. akkor is végignéztem a c-n mindent, és most is megnéztem, de nekem ott nincs semmi erre utaló nyom.
    úgyhogy ezt nem venném 100% megoldásnak

    a szinkronizálást kipróbáltam, aztán gyorsan le is álltam vele, szeretem én eldönteni, minek hol a helye, a szinkronizálás mindet betesz egy nagy kalapba. ha törlök valamit, a zt vissza szinkronizálja, ha egyik gépen van 1-50 megnyitott ablak, a másikon 51-100, akkor minden gépen 1-100 lesz. ez a "mindenhova mindent" elv, ami szinkronizálás lényege, nekem nem jön be. már a nokián se engedtem semmit szinkronizálni, sokkal jobban szerettem magam eldönteni mi hova tartozik és offline biztonsági másolatot készíteni bármiről. akkor az történik, amit én szeretnék, nem az, amire x millió user 75%-a azt mondta, hogy "tőlük mehet"... úgyhogy alapból elvetek minden szinkronizálást, meg felhőt, meg amikor majd megcsinálják helyettem, higgyem el jó lesz, másoknak is jó volt úgy.

    de most egy próbát megér, hátha visszahoz valamit, nem a nulláról kell kezdenem.

    de továbbra is nyitott a kérdés, hova rejti a beállításokat, ha az ...AppData\Local\Vivaldi\User Data alatt nekem semmi sincs

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák