Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    Szó esett a minap a csövekről.

    Mi az a legvastagabb cső, aminek még talán van értelme?
    Jól gondolom a dolgot, hogy G 1/4-es csatlakozások esetén a 10-es belsővel rendelkező már közelíti a határt, mert valami 11,xx mm a G 1/4 menet magmérete? És azért a csatlakozónak is van falvastagsága.

    Van egyáltalán 1/2-es csatlakozós pc vízhűtés, vagy az nagyon az extrém kategória? Mármint gondolom, hogy van, csak ritka mint a fehér holló?

    Amúgy úgy jutott ez most eszembe, hogy van itthon vagy 40 méter 5rétegű csövem, amihez ugyan nincs 1/4-es csati, de lehet kapni 1/4-1/2 "szűkítőt", és máris használható. Szóval van itthon 16-os csövem egy halom, és gondolkozom azon, hogy bizonyos részeket, amiket nem szeretném, hogy véletlen eldurranva, megfeszülve bajt okozzanak, azokat kicserélném erre.

    Most mondjátok azt, hogy beteg vagyok! Mert azt eddig is tudtam, hogy egy állat. :)

    ui: mielőtt még megkérdi valaki, azért van itthon ennyi cső, mert tervben van a fürdőszoba átalakítása, és nagyon jó áron jutottam hozzá a csőhöz, amikor a fűtést csináltam, így "bevásároltam", hogy biztos elég legyen. Fűtésbe be is ment vagy 100-110 méter :D

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák