Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    (#12040) MrPetya19
    (#12041) TaaT
    (#12042) Weareus

    Jah, persze, értem. A push/pullon kívül gondoltam hogy basszus milyen más megoldás lehet még? :F :DDD
    -------------------
    Na egy kérdés, félig-meddig ezzel kapcsolatban! Már úgy is rég fel akartam Nektek tenni ezt a kérdést, csak anno kitöröltem, mert túl bonyolultan írtam le. Szóval...

    Adott egy Alphacool NeXxXos Xtreme 360-as radi. Ezt szendvicsbe vágom 2x3 ventivel, és a gépházam belsejének a tetejére megy úgy, ahogy alul 3db Arctic F12 PWM venti lesz, a tetején a radinak, hogy lehessen látni a gépház tetején, a 3db Enermax TB Vegas Duo lesz! Eddig oké a dolog... Na mármost... A helyzet az, hogy baromi halk gépet akarok összedobni. Hogy tegyem a ventiket? Kifelé, vagy befelé fújja a levegőt.

    Ha kifelé fújja a levegőt, akkor lehet hangosabb lesz a gép, viszont az Enermax TB Vegas ledek csíkos világítását nem lehet majd látni. Magyarán ahogy a TB Vegast látni a képeken, nem úgy fog kinézni. Teljesen más, össze-visszaság látványa van.(hülyén fogalmazva :D ) Ami végülis nem csúnya, de a képeken is látható látvány szebb!

    Ha pedig befelé fújatom a levegőt, akkor az enermax ventik látványa olyan, mint a képeken is látható, viszont... Az én esetemben rohadt nagy szívás van! Itt egy kép, hogy miről is beszélek:

    Sárgával szedtem azt a részt, ahol a levegő tud járni, na de hol távozik, ha nincs hová? Ugyanis a dvd írő és a tápegység között egy zárt rész van, amit direkt eltakartam, mert ott vezetékek is lesznek! Szóval... Ha ebből a szemszögből nézzük a gépem, akkor az első ventik ki tudják kifújni a gépház elején lévő rácsokon a levegőt. A középső ventik viszont nem igazán tudják hova, a hátsó ventik pedig szinte sehova, mert max 1, vagy 2 cm hely marad a tápegység teteje, és a ventilátor között. Nem tudom értitek-e, mi a probléma. Szeretném beleflé fújatni a levegőt, de a levegő sajna nem tud hova távozni. Arra gondoltam, hogy a DVDíró, és a tápegység közötti részen, ami teljesen be van burkolva lemezzel(home made :DDD ), az aljára teszem egy szellőzőt(zölddel szedtem), kb 8x8cm-es lyukat vágnék, és akkor meg lenne oldva a probléma. Szerintetek? :F Vagy kellene akkor a hátsó ventiknek is valami levegő kijárat? :F Mert ott szrabb a helyzet... Mindössze 1-2cm-es hely van a levegőnek...

    Remélem érthetően írtam le a problémát :F

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák