Új hozzászólás Aktív témák

  • JasL

    senior tag

    Érdemes full-metál proci blokkot venni? A szettben amit veszek, acetién van, de félek a repedéstől. Nem tudom miért, de nagyon bízok abban, hogy elsőre baromi jó rendszert építek és nem ázik el soha! Nézzük csak, milyen hibaforrások lehetnek:

    1) a cső rosszul van rátolva az alkatrészekre. Kompressziós gyűrűket fogok pakolni mindenhova, izomból rájuk nyomom, és nem húzom vágásig a gyűrűt. Itt mit baszhatok el?

    2) alkatrész hibás. Processzorblokk folyathat, ha nem unibodi kialakítású (tehát nem fém), elrepedő tető (akril vagy acetilén)

    3) Pumpa folyat: tesztelni az egész rendszert beszerelés előtt kis tálban vagy hasonló, ez a szemetet is eltávolítja a rendszerből (átmosás)

    4) Tartályhiba: szétesik, stb. Arra gondoltam, csomagolós (vastag) cellux-szal körbetekerem a fém és a műanyag találkozásánál. Ha kcisit ronda lesz leszarom, de ha beázik az 500-as rendszer, azt nem szarom le :D

    Mindent kivédtem? Mivel tudnám fokozni a biztonságot? Most a kívül elhelyezett rendszereket hagyjuk, belül akarok építeni.

Új hozzászólás Aktív témák