Új hozzászólás Aktív témák

  • jones965

    Modder

    Részemről mindkét fél álláspontját eltudom fogadni a topik átnevezése kapcsán, de nézzük meg az itteni fórumtagok szemszögéből. Igaz hogy alkalmanként idetéved egy kezdő user, aki felvilágosítást kér xy típusú kompakt ketyerével kapcsolatban, aztán tovább lép a megadott helyre. Viszont ha már idetévedt, és esetlegesen komolyan gondolja az épített víz kategóriáját, akkor szívesen veszi a tanácsokat, felvilágosítást, amit itt sokan adtok. És ez a fórumozás lényege. :)
    Gondoljatok csak bele, hogy számotokra ismeretlen témában felkerestek egy másik topikot, ahol kioktatóan küldenének el benneteket másik helyre. Oda szívesen visszamennétek?

    Az meg hogy én itt lennék a főszóló, enyhén szólva is túlzás, függetlenül hogy kiterjesztett jogkörrel rendelkezem. Az tény, hogy a szemem folyamatosan itt van, és tudok minden hozzászólásról. Az is igaz, hogy építettem már jó pár vizet, mondhatni tesztelések alkalmával napi szinten szerelek vízhűtéses konfigokat, de aktívan nem veszek részt a fórum életében. Amit most leírtam is csak szemléltetésként tettem, próbálva felnyitni a nem rosszindulat miatt beszűkült szemeket. :R

    Az álláspontom: én maradnék a meglévő név mellett. :)

Új hozzászólás Aktív témák