Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz #90933760 #35215 üzenetére

    újonc jön, átirányítjuk a kompaktba.

    viszont az épített vízhet jellemzően tudni kell, hogy mit keres az ember. szvsz jó ez így, ahogy van.

    ezt most sima fórumozóként mondom, véleményként.

    HollyBoni: gondolom a ventirács kivágása jót tett a ház stabilitásának ;].

    btw ha sorban rendben vannak a radik akkor hagyd a fenébe.

    cpu blokkon meg legrosszabb esetben vannak 45/90es csatik, úgy el kéne férnie a 13/10es csatinak.

    60 fok picit magas, de végülis nálam se sokkal jobb a helyzet.

    btw, ragarszó ellen hajszárító ;]. ha nincs akkor szerezz, pl VGAra FC blokkot felrakni kb alapfelszerelés a szemöldökcsipesszel együtt.

    viszont, pro tip: ha egyébként egyszerre működik és nem kritikus, akkor tapasztald ki, szedj össze minden cuccot (jellemzően a magyar viszonyokat elnézve ez hetek kérdése is lehet... más kérdés, hogy nekem se ment gyorsabban, a 290X SE blokkra vártam pár hetet) rakd össze fejben és ha minden megvan, akkor egyszer szedd szét és rakd össze normálisan. gondolom Neked is egész napos munka a gépet szétszedni-összerakni, szóval egyszerűbb adott esetben egy egész hetet végigszerelni meló után, mint hónapokon keresztül iterálgatni.

    ----

    más, egy gondolat: van nekem egy NZXT 630am, aminek a tetejében van egy Alphacool XT45 (360x45), Sflexekkel szívón. azon agyalok, hogy felülre a három Sflex helyett berakok két 200as NZXT ventit. Ezek ugyan nagyobbak meg zaj/légszállításban jobbak, de kevésbé csak a radiátorról szedik a meleget. Alulra csak egy Sflex fér el, a másik két slot beleütközik a ramokba / VRMhűtésbe. ezen kívül még egy push Antec TC 140ekkel szerelt Black Ice GTSem van, a gép terhelés alatt 7-800Wot is benyal.

    szerintetek érdemes ezzel foglalkozni? elvileg kb egy óra alatt át tudnám szerelni, extra 200as venti van a polcon kettő.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák