Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz mackosajt #44971 üzenetére

    Tudja és nem száll el.

    Ha elszáll akkor gariztasd le, mert annak baja van. Mondom, amíg nem PWM-es ventikre álltam át, addig DDC Plus -->18W és egy tucat venti volt rajta, plusz ledek és egyéb mókaságok. Házilag megtákolt apró bordával. Nem szállt el.

    Tudja önmagában és extra kütyü sem kell hozzá, leírom és nyomatékosítom ismét. Amit a kolléga mutatott kábelt az neked lényegtelen. Eytra kütyü után sem fogod jobban állítani a pumpádat. Beteszed egy rendes 1-3 portra, állítasz neki fesz. alapú szabályzást és kész is vagy. Átnevezed fent a fan-t pumpára és meg is vagy. Minden funkciót megkapsz amit szeretnél és amit a pumpád tud, többet nem is tudom hogyan szeretnél.

    Vásárló megtévesztésére akkor van, amikor olyat állít a gyártó/cég amit valójában nem tud az adott formában a termék. Szerintem ha előkapom a kis PDF-emet, akkor sehol sem írják majd, hogy neked az Aquasuite be fogja rakni a FAN1-re kötött sima mezei pumpádat a pumpa részre. Ezt belső körökben mi máshogy hívjuk, de nem akarok sértegetni senkit.

    Igen, az autós hasonlatod tökéletes. A végsebesség sem úgy van megadva, hogy öten ültök benne, tetőcsomival és gyári legszélesebb gumival, utánfutóval, 1 tonna csempével. Aki ilyet akar, az veszi a dízelt, mert megérti, hogy neki kell motorra költeni ha ilyet akar. Visszatérve: nálad nagyon max annyi lesz a hiba, hogy a pumpa helyett fan menüre kell klikkelned majd. Ennyi. Minden más egyszerű és működik, de szerintem ott hardver error lesz.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák