Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoula

    senior tag

    válasz KAMELOT #49102 üzenetére

    Mert ezek az alkatrészek voltak itthon. Vehettem volna egy Gene lapot is alá,de ahhoz már nem volt "kedvem" :)
    Sőt ha megnézed,ez egy matx ház,benne az itx lappal. Visszhangzik benne, a ref kártya is keskeny a customokhoz képest, ehhez a géphez totál felesleges ekkora doboz.

    Amúgy van valami alapja a nagy doboznak? Azon felül, hogy kényelmesebb szerelni. Mivel aktív légmozgás van a házban, az hogy mennyire zsúfolt a hűtés szempontjából pont nem számít, de cáfoljatok meg ha tévedek.

    Amúgy tudod mi a zsúfolt? A Node 202 SFXL táppal, na az vérszopás, kb úgy kell beletaposni a cuccokat. :)

    @#49104 proci985:
    Jah, lecseréltem :) 1080-nak indult, de amennyiért mentek, nem volt sokkal drágább a ref Ti, vízre meg jó ez is, sőt. Meg közben lett monitor is sok pixellel, 100Hz, így majdnem hogy kevés is. :P

    "Csak" 180asok, és matx-nek ez nagyobbacska doboz, de szerintem 2 körös vizet ritkán látni benne ennyi radival. Matx lappal SLI is elférne simán. Fentre hátra a single slot tartály is befér,csak le kell vágni az 5.25 adaptert ( Már be van jelölve ;) ) Akkor a gpu körből 2 cső látszana,egy le, egy fel.

    Volt egy olyan gondolatom is, hogy a front 2X180at lecserélném single-re, cpunak az is elég, és akkor az ITX verzióba át is lehetne költözni vele.
    Ez a Primochill cső nagyon bejön, lehet hajtogatni, nem törik be,így hátra is el tudtam csövezni a vizet.
    Majd elfeljtettem, a 400as Phobya fat radi is elférne, ha kívülre raknám, faltól falig koppra odafér, lemértem. Azzal nagyon morcos lenne szerintem. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák