Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Dobrika #57990 üzenetére

    Nálam a sima rendszerekhez képest nem kicsit több a víz, ugye autós fűtőradival tolom.

    Előny akkor van, amikor csak 30-40 percre terhelem a rendszert. Akkor tényleg mire elérne oda a kör, hogy na, akkor ventiket indítsuk meg, vége a renderemnek vagy a modellnek és kész is vagyunk. De ha 4-5 órát megyünk, akkor totál mindegy, ugyanúgy dűlni fog kifele a meleg a dobozból. Cserébe ugye utána ezt visszavinni 30 fokra is több idő. Ez csak puffernek jó, de nem ilyen 2-3-4 decis mértékben. 5 liter körül jah, ezt már megéreztem 1 liter után. De a több víz mellé sokkal több felületem is lett.

    BMW001: Elméletben igen. Kis polír és mindenki örül. Gyakorlatban meg majd ások elő fényképeket, hogy ha szerettem volna ismét síkot kihozni (ami ugye notinál nem egyszerű, mert a chip felszíne helyett ezek körben is ölelik sarkazás miatt), akkor pengevékony lett volna az anyag. Arról nem beszélve, hogy hatványozottan veszélyes munka, nem 1 alaplap távozott el, mert egy picit elkenődött a chipről és félrement a cucc, mert hát ott még vannak ám érdekes becsavarós megoldások, amiknél mozgatni kell az egészet, hogy helyre menjenek.
    1 szó, mint száz: egy csúcs sima paszta és egy fém között annyi a diffi, hogy tényleg az rakja fel, aki nagyon, de nagyon hegyesre akarja faragni a fogpiszkálót.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák