Új hozzászólás Aktív témák

  • perecKING

    senior tag

    Kedves mindenki :DD

    Eloszor is a hofok. A kepek akkor keszultek mikor vegeztem a szivargas tesztel es kivancsi voltam hoyg muzsikal a rendszer, ahigy latszik is a kupi meg a hatul kigyozo kabelek.
    Az elert hofok bios-ban silent izemmodra kapcsoltam minden pwm kimenetet tehat a pumpat is, aztan kimaxolva nyomattam a Valley bench-et egy oran keresztul hogy lassam hogyan teljesit. Azota belottem a pumpat es a ventiket is, igy jatek alatt 40-41es nema

    A ventik/radiatorok szerintem jol mukodnek igy is de lesz haz mod ettol fuggetlenul is csak meg kell keresnem egy cnc-st es eldonteni a maratott mintat.
    Az also radiatornak remenyeim szerint segit majd a felforditott tap is. A homero sem marad a jelenlegi helyen. Mindez csak akkor lesz aktualis ha kesz az egyedi hazoldal, addig nyitott haz mellet szerintem lenyegtelen.
    Amugy csak azert nem rakok be meg egy 120ast hatulra mert akkor mar kitakarna az egesz alaplapot a hutes e meg nehezebb lenne a kozeljovoben a proci/m.2 csere.

    A distro azert lett igy berakva "eldontve" hogy az also portokra rakossem majd csak a cpu blokkot. A visszatero agat azert kotottem az eredetileg drain portra hogy lassam amint csobog a viz :D Szivem szerint a "fill" portra kotnem de akkor kitakarja a drain portot ahol feltolthetem vagy leereszthetem a rendszert.

    Nagyobb labat tervezek keresni mielott vissza tennem a szonyegre ami ugyan igy befogadja az also szurot.

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák