Új hozzászólás Aktív témák

  • echterion

    nagyúr

    Sziaszok,
    Kis segítséget szeretnék kérni, sok év után ismét vizes gépen gondolkodom, közeleg a nyár, így előre szeretnék picit menekülni. Amit kellene hűteni: Palit RTX 3070 GamingPro és egy Gigabyte RTX 3070 Vision, opcionálisan egy i7 8700(K) vagy egy i7 6700(K), ez utóbbiak attól függenek, hogy sikerül-e a lapba (Asus Maximus IX Apex) működésre bírni egy 8700-ast, ha nem, akkor 6700 lesz, a K csak opcionális, ha lenne is tuning, minimális, csak amit alapfeszen enged a proci.
    Ami van hozzá: egy CM Masterbox 5 Lite a ház, ha lesz cpu hűtés is, egy Magicool Butterfly blokkom van már hozzá régről, meg pár fitting meg cső is van.
    Én abban gondolkodom, hogy a ház elejébe raknék egy tripla radit, arról leszívva a meleget, majd hátul kihajtva, valami D5 pumpa+hengeres radi lenne. Ez szerintetek le tudná így hűteni a motyót?
    A lényeg a vga-kon van, a proci másodlagos, legfeljebb marad léghűtésen valami jobb hűtővel, csak a meglévő blokk miatt gondoltam bevonni a körbe. Csővastagságban mit ajánlanátok ehhez? 13/10 jó lenne vagy inkább vastagabb falú legyen a relatív kis ház miatt?

    **********

Új hozzászólás Aktív témák