Új hozzászólás Aktív témák

  • Demo07

    aktív tag

    válasz Zsohi #82228 üzenetére

    Aquacomputerrel nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom pedig van jó pár cuccom tőlük, ami zavar az a hülye licenszes rendszerük, és minden eszközhöz külön megvenni ha akarok rá friss fw-t már az újabb dolgokat...
    Francért nem tudnak egy díjat kérni a software-ért, és utána kezeli azt ami a rendszerben van.
    Nálam 2 MPS400, 2 D5Next, Octo van azért nem minden évben szeretek erre kiadni 50 euro-t, vagy legalább ismerné fel a rendszerük a hasonlókat és akkor az mehetne egy díj alatt, azzal 30 euroval már kiegyeznék, a másik 20 euro-t el tudnám égetni játékra :DDD

    High flow next-et szeretnék beszerezni, de majd kiderül mennyire kell, mivel van a fiókban 3db sima régi high flow tőlük, csak még nem értem oda az építéssel, hogy minden bent legyen rendszerben. Bár még vakarom a fejem hogyan fogom megoldani, mert az Aquaero 6XT is csak 2 High flow-t kezel a régiekből, ami nem usb-s.
    Szóval egy rakat pénzt már elégettem náluk. :))

    #82230Pakmara
    Az EK már szerintem a Top-ot elengedte pár éve teljesítményben.
    A Velocity annak idején relatíve jól sikerült az akkori szériából. Velocity2 is egész jó lett.
    Ha a mostani velocity-m jó lett volna amd-re akkor nem is vettem volna blokkot a cpu-ra, mert 115X-től 1700-ig jó mindenre is, mivel van hozzá 1700-as hátlapom.
    VGA blokkot csak akkor foguk tőlük legközelebb venni, ha másnál nem lesz, de már eleve így nézek kártyát is, kinek milyen blokkja van hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák