Új hozzászólás Aktív témák

  • RG4L

    őstag

    válasz Bigiordas #1428 üzenetére

    Akármilyen eventet talál ki a Gaijin, a játékosok nagy része rinyál. Akármilyen változtatást hoznak be, a játékosok nagy része rinyál. Ez nem feltétlen a Gaijin hibája, habár szerintem is csináltak már néhány hülyeséget, hanem a retardtált játékosoké, mert mindenki elégedetlen, ha nem az van ami az Ő szája ízének éppen megfelel.

    Igen, amikor a születésnapját ünnepelte a játék, adtak ingyen gépet úgymond. Most van az újévi event, szintén lehet prémium tankot kapni 1 nyert csatával az amcsi tankokkal (10 órától).

    A 19 feladatos event talán kicsit sok, de ott van benne, hogy minden teljesítés után sorsol, és lehet szerencséd lesz. Szerintem is sok ez egy fosos tier 1-es tankért (ill. repülőért), de azért ekkorák a követelmények, mert ez az M8A1 és az I-301 annyira limitált/rejtett prémium cucc lesz az event végeztével, mint most kb. a TB-3M, La-174 vagy a Po-2 és még 1-2 hasonló ritkaságú repülő. Ha minden jött-mentnek odaadnák, akkor nem lenne értelme a jövőben olyan eventeket csinálni, ahol ezeket lehet megnyerni.

    Ma pl. csupán 5 csatát kell nyerni és kész is vagy a mai achievmenteddel. Ahogy haladunk előre az event végéhez, egyre könnyebb és könnyebb követelményeket kell, hogy adjanak, mivel a teljesítéshez rendelkezésre álló idő is csökken.

    War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák