Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    Kurvára nem akarja a játék, hogy elkezdjem húzni a Ferdit nulláról, most vettem meg. 4 SB kör, mind bukta, amivel nem is lenne baj de:
    1. Mozdony. Egy lövés T44-re, naná lepattan. Rusholnak, IS2-t végre becéloz, ghost shell, mondom WTF??? erre közben seggbelő egy T32, második lövésre nyekken Ferdike.
    2. Poland. Lomha dög lévén elhelyezkedek lent a mezőn enyhe dombok takarásában bokrok mögé, mondom csak jön valaki. 5 perc és semmi, közben már a spawn-unk a CAP, mert szokás szerint az USSR/USA banda mindig gyorsabb/jobb. Mire ezt konstatálom, kapok egy csinos kis motor krekket, persze gyulladok is. Hagyom leégni a marhahúst, mást se tehetek, erre killcam-ban friendly Porsche Tigris 2. Nice.
    3. Kárpátok. Elvonulok a hegy mögött, azaz a vár mögött, onnan szoktak jönni néha. A rusholó NPC tankokon kívül senki. Oké mondom elmegyek mosmá a spawn-ukra, majd talán ott találok friss húst. Közben 2 CAP-et megszerez az ellen, de én még egyet sem láttam közülük. A homokóra lemegy, CAP-ünk nem lévén gyorsan vesztünk is. Egy rohadt enemy-t se láttam.
    4. Dzsángül. Végre választhatok spawn-t, délkelet a kedvencem. Fel a dombra, le a dombról, várom a hegy mögött, hogy a folyó végén jöjjön át valaki. Senki 2percig. Közben hallok valami motorhangot. Szétnézek, sehol senki. Következő pillanat, fele crew megpuszlik Ferdike kigyullad. Köv. képen Ferdike már halott. Killcam: T32, sziklatető, az előbbi motorhang gazdája lehetett gondolom

    Mára pihentetem Ferdikét. De legalább lőszerre nem sokat költöttem....

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák