Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz olcsii #3171 üzenetére

    Placebo. Sokszor tényleg úgy érzi az ember, hogy a játék szopatja. Vagy konkrétan azt a nemzetet szopatja kivel éppen vagy. De meg kell látni azt is amikor téged nem tudnak csak mondjuk 6-odszori lövésre kiszedni.
    Persze vannak tényleg szopatós Tierek, mondjuk a németek számára a T5 egyértelműen az, de a többi tierben nincs okuk szégyenkezni.

    T-34. Elvből nem lőjük a frontját ha nem muszáj, helyette javaslom a lövegpajzsot, ott 80-90% bemegy. A frontjuk ugye 60 fokban döntött, ami ugye azt jelenti, hogy a vízszintes kocsiszekrényhez képest 30 fokot zár be a páncél. Na most a te StuG-od, ha csont szemből meglövi a T-34-et, az azt jelenti hogy pont 30fok lesz a páncél és a lövedék közti szög. Mit ír az adatlap az alap PzGr 39 alap lőszer tulajdonságainál? (feltételezem ezzel lőttél). Hogy 27 és 45 fok között 50% a lepattanás esélye. Ezt az értéket rontja az is, ha kicsit beforgatta a tankot, vagy a te tankod a T-34 síkja alatt helyezkedik el.
    Ettől jobb tulajdonságúak az APCR és HEAT lövedékek ebbe az ágyúba (StuK 40), ezek már 24-28 fok felett tuti bevisznek. Csak hát tudjuk mik a hátrányaik.

    Szóval visszatérve, sokszor nem emlékszünk arra, amikor nekünk volt mákunk, de azt rögtön elraktározzuk a memoárba, ha 5-6 lövésre tudunk csak valakit likvidálni.

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák