Új hozzászólás Aktív témák

  • BoB

    veterán

    válasz Tactical #8991 üzenetére

    Röviden:

    Több mint 5 éve játszok ezzel a játékkal.

    Olyat nem tapasztalok hogy egyszer ki tudok lőni valakit, máskor meg nem. Az átütés konzinsztens amit tapasztalok. Szóval azt nem veszem észre hogy ezzel szórakoznának.

    Amivel még játszhatnak az hogy milyen BR-es csatába kerülsz. Ez is teljesen változó és nem kötődik semmihez. Tök mindegy hogy prémiumom van vagy sem, vagy mivel megyek, tök random.

    Ellenfelek "minősége". Erre visszatérek.

    Ezt a 3 pontot látom.

    BR.

    Két dolgot láttok: "uptierben" vagytok, vagy "rendes" a játék. Persze ha 5.0-val vagytok (akinek nem inge), és 5.0-6.0-ba rak akkor egy szemét a játék. Ha 4.0-5.0-ba rak akkor fasza. Csakhogy ilyenkor meg egy 4.0-ás csávó köpköd hogy már megint "uptierben" megy.

    Ez egy PvP játék. Nyerni csak valaki más kárára lehet. Ha te nyersz, más veszít. Ennek megfelelően a normális ha valaki 50%-ban nyer és veszít.

    Amikor francia büszkélkedett itt hogy Maus-al milyen jót ment, ugyanakkor egy francia2 nevű egyén köpködött hogy uptier, szar a csapata, és a maus túl OP, nerfelni kell.

    ---------------------------------------------------------

    A játék a szerencsén és véletlenen függ a leginkább. Sokszor előremegyek és megpróbálok az ellenfél hátába kerülni. Ha éppen senki nem néz arra, akkor sikerül, kilövök 4-8 tankot is. Ha éppen néz arra valaki akkor meg sokszor még csak lőni sem lőttem, halott vagyok.

    Akkor az első esetben lehet mutogatni rám hogy jó játékos vagyok, a másodikban meg francia mutogathat hogy agyhalott vagyok?

    Ha sikerül áttörnöm az a 4-8 tank nem fog tudni kilőni többet mieink közül, és kártyavárként összeomlik az ellenfél. Akkor azok mind agyhalottak?

    Mennyin múlt az egész? A véletlenen hogy ki hova megy a meccs elején és merre néz. Ez nem egy rendes harc frontvonallal, csak egy CS tankokkal.

    Szerencse és dominóeffektus, én ezt látom.

    ----------------------------------------------------------

    Lehet hogy te úgy érzed a játék játszik helyetted, de én úgy érzem én játszom. Nem értem viszont akkor miért kell játszani ha ennyire szenvedésnek érzitek (ismét, akinek nem inge).

    [ Szerkesztve ]

    You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

Új hozzászólás Aktív témák