Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz SpaceJam #14308 üzenetére

    Hát kétségtelen, hogy nem egy túl nagy élvezet velük játszani. (még ígyis jobban élvezem mint 6.3 felett bármit is játszani...)
    Ugyanakkor RBbenpl megvan az az előnyük, hogy kiszedik ha kell mind a négy bázist (erre eddig egyszer volt lehetőségem mikor történetesen valamilyen csoda folytán az egyetlen bomber voltam a mi oldalunkon) egyetlen töltet bombával. Ez azért hatalmas fegyvertény.

    "Lehetséges, hogy a booster-eket a jobb winrate-tel rendelkező gépeidre kéne ellőni, és akkor nincs meglepődés. :)" - SL booster így is szokott menni (ABben és a legjobb winrates presettel) de ígyis előfordul, hogy a legjobb presetek is képesek gyanúsan gyengén teljesíteni pont akkor.
    Az LB boostereket viszont nem lőhetem el ezekre, mert semmi értelme nem lenne, az LB Booster mindig oylan gépre megy, amit éppen húzok, és ha nagy a booster akkor lehetőség szerint olyan gépre aminek még rengeteg híja van.

    " Meg hát finoman szólva sem bomberekre lett szabva a játék, teljesen retardált az egész." - hatalmas egyetértés részemről ehhez a részhez!
    Ami szomorú, mert a II VH-s érából a legtöbb kedvenc gépem pont bomber (B34, B17, B24, DO217, HE177 stb.) és pont ebben a játékban nem túl nagy élmény velük menni (az utóbbi kettő még hagyján is).
    Ráadásul az amcsi bomberek (ABben legalábbis, de szvsz RBben is) el is vannak BRezve, úgy 1.0-2.0 körüli BRt, B34-től B29ig mindegyik gépből elkéne venni.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák