Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Na, hogy szarjanak sünt!
    Valamiért nagy 30%-os leárazás van kína, francia, svéd fákon, meg is vettem a Saab 105G-t potom 294 ezer SL-ért, bár csak dísznek mert aligha fogok vele játszani, max próba szinten. 8.3 már bőven az az éra amiből köszi nem kérek.
    Remélem lesz japán leárazás, ott három gép vár megvételre, kettő az orosznál is (Jak28B, SZU22), sőt egy a németeknél, és kettő az amcsiknál is, ezek már milliós tételek, szóval észre venném a kedvezményt.

    Na, de amiért szarjanak sünt : remélem ez nem a nagy győzelmi napos banzáj része (de tartok tőle, hogy igen), eddig 50%-os kedvezményt toltak, most mindössze 30% az off, és ha ez prémekre is kiterjed, akkor kerek 6,25GJC-val fogok lemaradni a féléves prémről, ugyanis ennyi GJC-t elővakarni jelenleg sehonnan sem tudok, és az így hiányzó 2633ft-ot pedig jelenleg több okból sem költeném a játékra. Legfőképp azért nem, hogy nehogy az legyen a dolognak az üzenete, hogy ha csökkentjük a kedvezményt, elkezd költeni a nép.

    Úgyhogy akkor, 3,5 év után először ismét prém mentes leszek; de ebben az esetben ha nem is C vágányra, de minimum erősen B vágányra fog kerülni a játék.
    A prémemből még 5 nap van...

    ha a prémium féláron lesz mint eddig, akkor természetesen vissza az egész. (de erről még semmit sem tudni, de mondjuk úgy, hogy az eddigiek alapján van okom aggódni)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák