Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Azt hiszem, ha le is hozom ezt az a eventet ez lesz az utolsó rohadt sokáig... Ugyanazt érzem, mint anno 2016-18ban amiért nem fogtam nekik se, hogy nem tudok ehhez eleget játszani és idegrendszerem sincs. Tegnap fél nap alatt 12 ezer pontot sikerült összejátszani.
    Ma gondoltam folytatom, de hosszú meccsláncokon át nem sikerült még 5.7-es némettel sem a 600 pontos meccsek bűvköréből kikerülni.

    A képlet mindig ugyanaz : kimegyek bomberrel (DO217E2), nem érem el a célt, hiába a játák egyik leggyorsabb prop-os bombere, saját BRjén meg messze a leggyorsabb. Kidobják előlem vagy valaki megjelenik mögöttem és lelő azonnal, egyetlen találattal. A lvl 75-ös ász személyzetem egyébként egy árva lövést sem ad le a támadóra, akinek az első lövedéke pont az önmegsemmisítő gombot találja el, így a gépem azonnal felrobban a levegőbe, vagy katapultálja a farkát és iszonyatos pörgés közepetette aláhullik az egész repülő. 53-54 pontot lehet így kapni, nem mellesleg ugyanennyit kapok ha mondjuk a BF109-esemet lövik le hátulról, tehát többek között innen is tudom, hogy az automata amúgy ász személyzet még csak nem is lő vissza.
    Ezután kihozom valamelyik vadászgépet, ás bárhová megyek, mindig pont lelövik előlem azt akire rámennék, kilövik a földit. tarolunk, csak épp egy árva pontot nem kapunk, de bármire ránézek annak amint lőtávolba érek vége. Igaz nem általam, de hát másnak kell a pont ugye, nem nekem. Aztán amikor végre valakit egy hosszú sorozattal elnyírok, akkor assist. Hogy ki és milyen alapon kapja rá a sokkal több pontot adó ( XD ) kill-t azt nem tudom. ha már pontok : hol normális az, hogy két ellenéges játékos vezette gép lelövésére 120 pontot kapok???

    Aztán, amit ma jó sokszor megfigyeltem : nem, nem az ellenséget nem sebző lövedékeimre gondolok, de az is nagyon kemény, a teljes lőszerjavadalmazást kitudom lőni találat nélkül, mikor még látom is a lövedékek becsapódását az ellenséges gépen. Minimum k*rva érdekes, de tényleg nem erre ezúttal hanem amikor lelőnek és másik gépet választok, lent van egy kis számláló ami 5-ről visszaszámol, azt ma többször is elkaptam ezen : 3... 2... 1... és nem bead hanem : 5... 4... 3... 2... 1... 5... 4... 3... 2... 1... és akkor végre extra 10mp késleltetés után bead a meccsbe.

    Az is minimum érdekes, hogy volt két meccsem ahol ugyanazzal a presettel 2500+ -os kört mentem, ezután ismét visszatértünk a low pointhoz, persze ezúttal már csak inkább 400 pontos meccsekhez... Amúgy alapmegfigyelésem, ha az első két gép nem hoz sok pontot azonnal ki kell lépni. Most csak azért nem teszem, mert értékes 53 pontot kapok azzal is h kiviszem a gépet és lelövik (bár van amikor valamiért 0 pontot), és a helyzet annyira elkeseríthető, hogy már ezt sem hagyhatom figyelmen kívül.

    ma 12:25kor kezdtem 12369-ről a játékot, egy rövid szünetet leszámítva végig nyomtam, 16:20 körülig. majd 16:50-től 18:05ig megint, ebben a laza 75 percben még 5000 pontot sem(!) sikerült összeszednem!!! Na de hogy most mennyinél járok? Megvan a 40K? uh, ugyan dehogy! 32570 pontom van, és épp a crew lockomat töltöm egy remek mindössze 107 pontos meccs után ...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák